Våra tjänster

Vårt team består av professionella hantverkare som har många års erfarenhet inom branschen. Ett nytt tak ökar värdet på ditt hus och gör det säkert inför framtiden.  Det är viktigt att göra en investering i ditt tak för att slippa problem framöver – speciellt under den kalla vintern i Sverige. Tyvärr har alltför många hus och villor problem med vattenskador och mögel. Detta kan förhindras med ett bra tak redan från början.

Vi gör en personligt anpassad plan för ert hus och anpassar sedan vårt arbete efter era önskemål. Arbetet på ditt tak utförs av våra professionella och kunniga hantverkare som alla har passion för tak.

Viktigt att använda rätt material

Det är viktigt att rätt material väljs för takläggning och det finns mycket att tänka på kring valet av material – hållbarhet, utformning och design. Vi är alltid redo att lyssna på dina önskemål om vilket material som kan användas och vi kan även ge dig råd om vad som fungerar för ditt hus. Vi erbjuder även våra kunder en garanti på vår takläggning och materialet vi använder.

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation

Vi erbjuder våra kunder en kostnadsfri konsultation för att hjälpa dem på det bästa sätt vi kan. Tillsammans utformar vi en plan och diskuterar dina behov av takläggning. Vi erbjuder våra kunder ett fast pris på våra tjänster så det inte kommer några överraskningar i slutet av arbetet.

Om du har några funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.