Fantastiska takläggare med passion för tak

Att ha ett välskyddande tak är vitalt för varje hus och det är nödvändigt att takläggare har den rätta kunskapen och skickligheten som krävs för att lägga tak. Vårt team har stor kunskap och skickligheten som krävs för att hjälpa dig med ditt tak. Ett tak är en investering för framtiden och även något som kommer att höja värdet på ditt hus. Ett bra tak är väsentligt för ett hus och det är viktigt att få det rätt första gången. Det är viktigt att rätt material används och rätt teknik. Vi arbetar för att förhindra framtida problem som vattenskador och mögel.
Vi är takläggare med många års erfarenhet och när du anställer oss kan du lita på att vi alltid erbjuder professionell service.

Alltid till ett bra pris

För oss är det inte enbart viktigt att erbjuda våra kunder bra kvalitet, utan även ett bra pris. Våra professionella takläggare kommer ut och lär känna dig och dina behov och vi erbjuder en skräddarsydd offert för er unika takläggning. Detta betyder att det inte kommer att komma några överraskningar när jobbet är slutfört –  du kommer att ha ett fast pris.

Alltid med kundens bästa i åtanke

Vårt mål är alltid att våra kunder ska vara nöjda och att vi har slutfört ett bra och säkert arbete. Om du har några frågor är det bara att kontakta oss – vi är takläggare som alltid har våra kunder i största fokus och vi ser fram emot att arbeta med dig.